понеділок, 18 червня 2007 19:06

Ето"О - пріоритет "Мілана" на трансферному ринку

Віце-президент "Мілана" Адріано Галліані знов заявив, що нападаючий іспанської "Барселони" Самюель Ето"О залишається головною метою його клубу на трансферному ринку, повідомляє championat.ru.

Раніше Галліані відзначав, що слід почекати закінчення іспанського чемпіонату, перш ніж робити офіційні кроки. Крім Ето"О, з можливим переходом до "Мілана" цього літа пов"язують імена ще ряду гравців "Барси", серед яких і Роналдінью.

- Чи хоче "Мілан" Роналдінью? Наша головна мета – Ето"О. Якщо з фінансової точки зору це можливо, ми здійснимо цю операцію. Інакше в майбутньому сезоні ми гратимемо з складом, що переміг в Лізі чемпіонів, плюс Роналдо, – заявив Галліані.

Сам камерунець неодноразово заявляв, що бажає залишитися в "Барселоні" відповідно до свого контракту, проте його майбутнє в каталонському клубі як і раніше знаходиться під питанням. Повідомляється, що італійці готові запропонувати за форварда 28 мільйонів фунтів стерлінгів.

У "Мілані" намітилися розбіжності щодо покупки форвардів: президент клубу Сільвіо Берлусконі явно хоче повернення Андрія Шевченка, в той же час Галліані наполягає на купівлі гравця "Барселони".

Зараз ви читаєте новину «Ето"О - пріоритет "Мілана" на трансферному ринку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути