Ексклюзиви
середа, 18 лютого 2009 17:26

Ето"О піде дорогою Рональдіньо

Ето"О піде дорогою Рональдіньо

Клуб "Мілан" звернувся до "Барселони" з пропозицією обговорити можливий трансфер нападаючого каталонців Самюеля Ето"О.

Як повідомляє La Gazzetta dello Sport, камерунець хотів би поліпшити свій нинішній контракт. Крім того, йому, якщо вірити чуткам, не дає спокою зарплата іншої зірки першої команди іспанської прімери - аргентинця Ліонеля Мессі; Ето"О хотів би приблизно такої ж зарплати.

Ето"О хоче отримувати так як Мессі

Втім, керівництву "Барселони" буде непросто задовольнити фінансові запити всіх своїх зірок, тому, як вважає провідне італійське видання, керівний штаб "Барси" не виключає, що клуб у результаті розлучиться з Ето"О. При цьому агент форварда Хосеп Марія Месселес нічого тямущого про пролонгацію угоди його клієнта до 2014 року не сказав, чим підсилив різні домисли.

Італійська газета відзначає, що "Мілан" зробив попередню пропозицію "Барселоні", подібне тому, що поступило в каталонським клуб минулого року по Роналдіньо. А конкуренцію в боротьбі за футболіста червоно-чорним знов готовий скласти багатий "Манчестер Сіті". Правда, "городяни" навряд чи зможуть запропонувати Ето"О виступ в наступному розіграші Ліги чемпіонів, іронізує terrikon.

Зараз ви читаєте новину «Ето"О піде дорогою Рональдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути