пʼятниця, 23 травня 2008 16:39

Ето`О не хоче переходити з "Барселони" в "Тоттенхем"

Англійський клуб "Тоттенхем" зазнав невдачі в переговорах з форвардом іспанської "Барселони" Самуелем Ето`О через вимогу камерунцем високої заробітної плати.

Про це повідомилитренер лондонської команди Хуанде Рамос і інші офіційні чиновники, які вели переговори з "Барселоною" в понеділок в Іспанії.

"Тоттенхем" запропонував за камерунського форварда 24 мільйони фунтів стерлінгів, що затьмарило попередні пропозиції від італійських клубів - "Інтера" і "Мілана".

Сума, запропонована "Тоттенхемом" була нижча за ту, яку запрошувала "Барселона", але вони були готові вести переговори, оскільки президент каталонського клубу Жоан Лапорта визнав, що Ето`О може залишити спанську команду.

Пропозиція "Тоттенхема", зроблена Ето"О із зарплатою в 107 тисяч фунтів в тиждень не є чимось особливим, - ця сума рівна тій, яку він отримує на даний момент, але гравець "Барселони" має також спеціальні бонус-премії, яким лондонський клуб відповідати не готовий.

Спроба підписати камерунського форварда показує амбіції Хуанде Рамоса на наступний сезон. Тренер "Тоттенхема" вже зумів придбати Луку Модріча за 15,8 млн. фунтів, а зараз найімовірніше оберне свій погляд у бік форварда "Сарагоси" Дієго Міліто.

"Сарагоса" сподівається продати аргентинського форварда, який забив 17 голів в минулому сезоні, щоб понизити свої борги після вильоту в 2-й дивізіон іспанського футболу.

Тим часом, агент Дімітара Бербатова Еміль Данчев підтвердив, що майбутнє форварда вирішиться на протязі наступних декількох тижнів. Мадридський "Реал", "Барселона", "Мілан" збираються поборотись за придбання  болгарського нападника "шпор".

"Евро-футбол"
Зараз ви читаєте новину «Ето`О не хоче переходити з "Барселони" в "Тоттенхем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути