субота, 24 лютого 2018 13:45

Ще одна країна оголосила бойкот Росії

Ще одна країна оголосила бойкот Росії
Чеські спортсмени не поїдуть на заключний етап Кубка світу з біатлону в РФ. Фото: divaguemag.fr

Чеські спортсмени не поїдуть на заключний етап Кубка світу з біатлону. Він має відбутися у російській Тюмені. Це вже друга країна, яка оголосила про таке рішення.

Тепер і Федерація біатлону Чехії офіційно приєдналася до такого рішення, пише iDnes. За словами голови місцевої федерації Іржи Хамза, таке рішення – це лише частина з позиції проти використання російськими спортсменами допінгу.

Також зазначається, що у Чехії усвідомлюють - таке рішення може згодом негативно вплинути на квоту для їхніх спортсменів на наступний чемпіонат світу. Однак все одно вирішили наважитися на такий крок.

Варто зазначити, що Франція теж активно критикує Росію за використання допінгу її спортсменами. Проте її біатлоністи поїдуть на заключний етап у Тюмень. Причина в тому, що француз Мартін Фуркад бореться за перемогу в загальному заліку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українські біатлоністки перемогли "допінгових" росіянок у Сочі

Американські біатлоністи заявили, що вони не братимуть участь у етапі Кубка світу у російській Тюмені. Це сталось через допінгові скандали.
Відповідна заява оприлюднена Федерацією біатлону США. Ще одна причина – загроза фізичної шкоди спортсменам, які приїжджають в Росію.

Зараз ви читаєте новину «Ще одна країна оголосила бойкот Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути