понеділок, 17 грудня 2012 12:28

Ерікссону порекомендували не вимагати в Україні велику зарплату

Ерікссону порекомендували не вимагати в Україні велику зарплату
Ерікссон в командах довго не затримувався. Фото: dynamo.kiev.ua

Журналіст шведського таблоїду Aftonbladet Майкл Вагнер висловився про можливе призначення Ерікссона на посаду тренера збірної України, повідомляє "Сегодня".

"За останні роки Свен-Йоран Ерікссон серйозно підмочив свою репутацію. Його короткі періоди роботи з рядом команд закінчувалися нічим. Тим не менш, на мій погляд, він міг би стати гарним варіантом для збірної України. У нього великий міжнародний досвід, він знає, як працювати з зірками, яких немало і в українській збірній - Ярмоленко, Коноплянка, Ракицький. І він вміє будувати команди. Досить згадати, як Ерікссон з любителями з "Гетеборга" виграв Кубок УЄФА-1982 або довів "Лаціо" до перемоги в Кубку Кубків -1999.

Думаю, він голодний до роботи, адже йому потрібно реабілітуватися за свої останні невдачі. У цьому плані збірна України для нього - серйозний виклик. Але якщо Ерікссон дійсно хоче отримати цей пост, йому не варто вимагати для себе велику зарплату. Бонус за вихід на ЧС-2014 - інша справа. В усякому разі, я б саме так вчинив на місці Свена-Йорана з урахуванням останніх його результатів", - говорить він.

Попередня дата виконкому ФФУ з тренерського питання - 24 грудня - шведського журналіста змусила посміхнутися.

"У нас це напередодні різдва, коли Санта-Клаус приносить дітлахам подарунки. Цікаво, чи стане Ерікссон в цей день Сантою для української збірної", - каже журналіст.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Свен-Йоран Ерікссон прилетить до Києва для переговорів з ФФУ.

Зараз ви читаєте новину «Ерікссону порекомендували не вимагати в Україні велику зарплату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути