четвер, 05 лютого 2009 12:43

Енді Маррей зліпив сніговика (ФОТО)
10

Зима, яка дуже неочікувано прийшла до Великобританії у вигляді сильного снігопаду, багато жителів цієї країни тільки потішила.


Маррей не тільки перша ракетка Великобританії, але й майстер ліплення сніговиків (gotennis.ru)

Багато жителів Великобританії зустріли випавший сніг з радістю. Діти тут же осідлали сани і відправилися кататися на гори, дорослі теж вирішили не відмовляти собі в задоволенні. Вони з радістю ліпили сніговиків, грали в сніжки і веселилися.


Замість гілок можна було вставити ракетки (gotennis.ru)

Не став виключенням і Енді Маррей, який від душі пограв у сніжки і зліпив сніговика. Він власноруч зробив йому ніс, очі і рот, пише gotennis.ru.


Енді зробив своєму сніговику гудзики з тенісних м"ячів (gotennis.ru)

Ну і не обійшлося і без сніжків. Енді навіть рукавички не став одягати спочатку, але коли руки замерзнули, їх все-таки довелося вдіти. І ця забава принесла йому величезне задоволення, особливо якщо врахувати, що в точності попадання снажками він помітно перевершив оточуючих.


Маррей цілився точно і бив сильно (gotennis.ru)

Схоже Енді вже забув про свою поразку на Australian Open . gazeta.ua писала, що перемога 14-ої ракетки турніру Фернандо Вердаско в 1/8 фіналу турніру над четвертим сіяним Марреєм стала головною несподіванкою ігрового дня. Матч продовжувався більше трьох годин і завершився перемогою іспанця з рахунком 2:6, 6:1, 1:6, 6:3, 6:4.


Тенісні сніжки (gotennis.ru)

Ендрю "Енді" Маррей (англ. Andrew "Andy" Murray, народився 15 травня 1987 року в Глазго, Шотландія) - шотландський тенісист, перша ракетка Великобританії на даний момент. Професіонал з 2005 року. Переможець 9 турнірів АТП в одиночному розряді (зокрема 2 турніри серії Мастерс). Свою першу перемогу на турнірах АТП отримав в лютому 2006 року, в 18-річному віці. Маррей нерідко підкреслює, що він насамперед шотландець, а вже потім британець.
Довідка
wikipedia


Зараз ви читаєте новину «Енді Маррей зліпив сніговика (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути