понеділок, 03 березня 2008 13:31

Ель-Каддурі може скоро одягнути футболку команди Блохіна

Генеральний директор ФК "Москва" Юрій Бєлоус зустрівся із власником клуба Михайлом Прохоровим і обговорив з ним проблему додаткового фінансування команди. За даними російських видань, він попросив у боса на трансфери $15 млн.

Першим зоряним придбанням повинна була стати купівля захисника донецького "Шахтаря" Маріуша Левандовськи, але через завищені, на думку керівництва "городян", фінансові умови дончан, трансфер гравця збірної Польщі зірвався.

По закінченні чергового збору ФК "Москва" головний тренер команди Олег Блохін негайно вилетів у столицю України на переговори з керівництвом київського "Динамо". Цього разу погляд Олега Володимировича упав на захисника Бадра Ель-Каддурі.

Президент "Динамо" Ігор Суркіс збирався розпрощатись з ним ще по закінченні минулого сезону, а в "городян" зараз саме проблеми з кваліфікованими захисниками. На переговорах із Блохіним бос динамівців не став чинити перешкод переходу 27-річного гравця в стан москвичів. І саме питання про виділення коштів на купівлю Ель-Каддурі стало основною темою екстреної зустрічі Бєлоуса і Прохорова.

"Чемпионат"
Зараз ви читаєте новину «Ель-Каддурі може скоро одягнути футболку команди Блохіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути