Ексклюзиви
четвер, 31 травня 2007 16:55

Екс-тренер "Челсі" працюватиме в "Манчестер Сіті"

 

Таїландський магнат Таксін Чінават, 57 років, який має намір придбати англійський клуб "Манчестер Сіті" і вже думає про нового наставника, інформує Sky Sports. Ним мав би стати італійський спеціаліст Клаудіо Раньєрі, 54 роки.

Тренер який раніше очолював англійський "Челсі" та іспанську "Валенсію", а зараз працює з італійською "Пармою", дав попередню згоду очолити команду, при умові, що новим власником клубу стане саме Чінават.

Раньєрі дотримав свою обіцянку та допоміг зберегти "Пармі" місце в серії А.

- Те, що я можу стати наставником "Манчестер Сіті", нагадало мені про досвід, який був у мене з "Челсі". Тоді нам вдалося створити хорошу команду, не витрачаючи мільйони фунтів стерлінгів. Я створив "чудо-команду" з нічого, що, ймовірно, і привело в клуб Романа Абрамовича. Я впевнений в своїх силах і знаю, що зможу створити команду, яка на рівних гратиме з "Манчестер Юнайтед" і боротиметься за Лігу чемпіонів, – заявив Раньєрі.

Дозволимо припустити, що мільйонів Раньєрі так і не дочекається. Адже нещодавно Чінавата пограбували в Москві за сніданком в "МакДональдсі", що аж ніяк не змальовує таїландця як щедру людину.

Букмекерська контора William Hill перестала брати ставки на призначення Раньєрі тренером "МанСіті" вже кілька днів тому.

Зараз ви читаєте новину «Екс-тренер "Челсі" працюватиме в "Манчестер Сіті"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути