Ексклюзиви
субота, 29 грудня 2018 19:11

Екс-тренер "Динамо" розхвалив "Шахтар"

Екс-тренер "Динамо" розхвалив "Шахтар"
Сабо дав оцінку киянам і донеччанам. Фото: Антикор

Екс-наставник "Динамо" Йожеф Сабо розповів, на чиєму боці його симпатії.

"На сьогоднішній день мені ближче "Шахтар". Ви знаєте чому. Провів у" Динамо "багато років, але з президентом клубу у мене не зійшлися думки. Мене запросили на канал "Футбол", а "Динамо" мене не кликало, щоб я там працював. На ті посади, які вони пропонували, я відмовлявся. Сьогодні я вболіваю за український футбол і в основному за "Шахтар".

Бачу, що "Шахтар" на голову сильніше тих, хто зараз в "Динамо". "Гірники" просто сильніше. Може, "Динамо" і встане на ноги. Але з цією молоддю вони не виграють чемпінство.

Коли Шепелєв, Шапаренко та інші грають - тоді можна говорити, що це молода команда. Але там же є Кендзьора, Бойко, Кадар, Бурда, Вербич, Че Че. Це вже немолоді футболісти. Для мене молодий - Шапаренко. А Шепелєву вже 22, не можна сказати, що він тільки-тільки вилупився.

Молодь ніколи не була стабільною. Вони одну гру можуть дати таку, що ти будеш тільки дивуватися, а другу ... Дивишся і думаєш: "Боже мій, та він же ніякої. Чи не біжить, не зупиняє, не віддає і не забиває", - сказав Сабо в інтерв'ю програмі "Вацко light".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суркіс не продасть "Динамо", бо заробляє на ньому - коментатор

Сабо тренував "Динамо" з 1993 по 1997 рік, повертався в клуб в 2004 і 2007 роках. У жовтні 2007 року припинив тренерську діяльність.

Зараз ви читаєте новину «Екс-тренер "Динамо" розхвалив "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути