Ексклюзиви
понеділок, 30 серпня 2010 19:09

Екс-півзахисник "Ворскли" перейшов у "Інтер"

Екс-півзахисник "Ворскли" перейшов у "Інтер"

Екс-півзахисник полтавської "Ворскли" Філіп Деспотовскі продовжить кар"єру в бакинському "Інтері", з яким він уклав угоду строком на один рік.

У понеділок 27-річний футболіст уклав річну угоду з чемпіоном Азербайджану, після чого відправився в збірну Македонії, яка 3 вересня в рамках відбіркового циклу Євро-2012 зіграє зі Словаччиною, а через чотири дні поміряється силами з Вірменією. У новій команді Деспотовскі покликаний замінити Саміра Аббасова, який перейшов до "Карабаху".

"У складі "Ворcкли" я завоював Кубок України, але ще в жодній команді не вигравав чемпіонський титул, - заявив футболіст. - Докладу всіх зусиль для того, щоб відсвяткувати перемогу в національній першості. Я спостерігав за матчем "Інтера" проти "Нефтчі" (0:2). Сподіваюся, що ця поразка стане для мого клубу останньою в сезоні".

Деспотовскі став третім гравцем збірної Македонії в чемпіонаті Азербайджану. Раніше "Нефтчі" придбав досвідченого захисника Ігора Мітрескі і хавбека Славчо Георгієвскі.

За матеріалами УЄФА

Зараз ви читаєте новину «Екс-півзахисник "Ворскли" перейшов у "Інтер"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути