Ексклюзиви
середа, 06 вересня 2017 22:35

Експерт розповів про різницю між "Наполі" і "Шахтарем"

Експерт розповів про різницю між "Наполі" і "Шахтарем"
"Саррі - дуже сильний тактик" - Сергій Нагорняк

13 вересня у Харкові донецький "Шахтар" зустрінеться з "Наполі" в стартовому матчі Ліги чемпіонів.

"Ключовими футболістами в "Наполі" є Гамшик, Інсіньє, Мертенс, - сказав екс-тренер "Дніпра", який протистояв "Наполі", а нині експерт Сергій Нагорняк. - Те, що команда дуже хороша - сумнівів немає. "Шахтареві" доведеться дуже несолодко. Тим більше, що "Наполі" грає без яскравовираженого нападника. Якщо ви пам'ятаєте, був Аркадіуш Мілік, який отримав травму, тільки відновився, але на його місці розкрився Мертенс. "Шахтареві" є що протиставити. Матч обіцяє бути дуже цікавим.

Досвід Саррі може зіграти, хоча для нього "Наполі" - перша команда топ-рівня. Він дуже сильний тактик. Плюс, такі ігри, як проти "Шахтаря" вони грають практично кожен вік-енд. "Шахтар" же поки лихоманить, в цьому сезоні вони поки не показують упевненої гри. Дається взнаки те, що мотивація дуже різна. Вони в підсвідомості розуміють, що можуть захистити свій чемпіонський титул, але головне для "гірників" - Ліга чемпіонів. Фаворитом в групі я бачу "Манчестер Сіті", а ось три команди поборються за друге місце", - сказав Нагорняк.

Гірники підготували відео-представлення неаполітанської команди, розповівши про історію італійського клубу, Марадону та діючих лідерах бронзового призера Серії А.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Став відомий календар матчів "Шахтаря" в Лізі чемпіонів

3 вересня квитки на матч надійшли у вільний продаж. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Експерт розповів про різницю між "Наполі" і "Шахтарем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути