Ексклюзиви
пʼятниця, 01 грудня 2017 20:54

Експерт назвав фаворитів Кубка світу-2018

Експерт назвав фаворитів Кубка світу-2018
"Більшість команд гратимуть з трьома нападниками на Кубку світу" - Гаетано Моччіаро

Збірна Бразилії — головний фаворит Кубка світу-2018. Таку думку Gazeta.ua висловив Гаетано Моччіаро, редактор італійського сайта Tuttomercatoweb.com.

"Я бачу збірну Бразилії фаворитом №1. У першу чергу через Неймара. На цей Кубок світу він приїде досвідченішим, ніж чотири роки тому. Також цього разу у команді буде такий чудовий нападник, як Габріел Жезус. На домашньому Кубку світу Бразилія грала з жахливими форвардами Жо і Фредом. Загалом стартова 11 бразильців виглядає дуже сильно.

Так само фаворитом можна назвати Німеччину. Але багато залежатиме від того, як нападник "РБ Лейпциг" Тімо Вернер впорається з тиском. У Франції все ще молода команда. Французи будуть фаворитами на Кубку світу-2022. Іспанію я б також відніс до фаворитів, не дивлячись на те, що зараз тільки Альваро Морату можна зарахувати до топ-нападників.

Аргентина — ще один фаворит, але захисники і півзахисники команди за рівнем поступаються гравцям цих позицій у збірних, які я вже назвав.

Ліонеля Мессі ми ще можемо побачити на Кубку світу-2022, але важко сказати, в якій він буде формі в той час. Він розуміє, що це може бути його останній шанс стати чемпіоном світу. Якщо він провалиться, то ніколи не зможе затьмарити Дієго Марадону, який виграв Кубок світу-1986 навіть зі слабшою командою. Принаймні, Мессі ніколи не стане №1 для аргентинців.

Тіньовим фаворитом є Бельгія. Це чудова команда, якій однак бракує менталітету. Ще одна темна конячка — Хорватія, яка має у своєму складі чимало талановитих футболістів.

Не вірю, що африканські збірні зможуть дійти до півфіналу. Навіть вихід у чвертьфінал видається малоймовірним.

Мессі розуміє, що це може бути його останній шанс стати чемпіоном світу. Якщо він провалиться, то ніколи не зможе затьмарити Дієго Марадону

Невихід Італії на Кубок світу — це справді великий мінус. Традиційно, збірна показує свою найкращу гру на великих турнірах і в найважливіших матчах. Незважаючи на те, що зараз наша команда має найгірше покоління футболістів в історії, за Італію грає такий гігант, як Джанлуїджі Буффон. Це міг бути його рекордний шостий Кубок світу. Дуже шкода, що він не зіграє на турнірі. Марко Верратті теж дуже хороший футболіст. Загалом Кубок світу багато втратив зі Швецією замість Італії.

На Кубку світу я очікую такого ж хорошого рівня футболу, як це було в 2014 році. Більшість команд гратимуть з трьома нападниками, а футбол буде атакувальним і видовищним. Разом з тим я боюся, що найбільші зірки приїдуть на Кубок світу втомленими після довгого сезону і Ліги чемпіонів", - каже журналіст.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірної Італії не буде на Кубку світу

Сьогодні визначилися склади всіх груп фінальної частини Кубка світу-2018 з футболу. Збірні Росії та Саудівської Аравії зіграють в матчі відкриття турніру, який відбудеться в "Лужниках" 14 червня.

Кубок світу пройде з 14 червня по 15 липня на 12 стадіонах в 11 містах Росії. У турнірі візьмуть участь 32 збірні.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав фаворитів Кубка світу-2018». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути