Ексклюзиви
вівторок, 15 січня 2013 15:33

Екс-футболіста збірної Грузії знайшли повішеним у Абхазії

Екс-футболіста збірної Грузії знайшли повішеним у Абхазії
У Попхадзе залишилася дружина і троє дітей. Фото: kc-camapa.ru

Колишній футболіст національної збірної Грузії і самарських "Крильєв Совєтов" Зураб Попхадзе покінчив із собою. Про це повідомляє сайт "Грузія Онлайн".

40-річний Попхадзе був знайдений повішеним в абхазькому селі Шома. У нього залишилася дружина і троє дітей, включаючи двох неповнолітніх.

Про причини самогубства колишнього футболіста офіційно не повідомляється. Передбачається, що Попхадзе міг піти на такий крок "через конфлікт в родині".

Попхадзе, який виступав на позиції захисника, почав кар'єру в клубі "Ереті". Потім він грав в різних грузинських командах, поки в 1997 році не перейшов у "Крилья Совєтов". У 2000 році захисник перебрався в нижегородський "Локомотив", а через рік перейшов у "Аланію". Футболіст провів у першості Росії більше 100 матчів.

У 1998-1999 роках захисник провів чотири матчі за збірну Грузії. У 2009 році Попхадзе завершив ігрову кар'єру, зайнявшись тренерською роботою в рідному клубі "Ереті".

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіста збірної Грузії знайшли повішеним у Абхазії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути