неділя, 08 травня 2011 16:28

Екс-футболіст "Шальке" допоміг "Севастополю" здолати "Оболонь"

Екс-футболіст "Шальке" допоміг "Севастополю" здолати "Оболонь"

"Севастополь" завдяки дублю Ібраїмі і голу Ківи впорався з "Оболонню" у матчі 28 туру чемпіонату України у Прем'єр-лізі.

Команди розпочали майже без розгойдування. Після пари пробних "вистрілів" рахунок відкрили господарі. Дуляй видав відмінний пас врозріз на хід Ібраїмі, а македонець скористався тим, що захисники "Оболоні" розучилися грати в лінію і воротар трохи рано вийшов з воріт і забив перший м'яч.

Другий гол не змусив себе довго чекати. На 18 хвилині знову спрацювала та ж зв'язка і та ж комбінація - Дуляй віддав, Ібраїмі забив. Щоправда, у проміжку між двома голами гості все ж таки забили свій м'яч - відзначився Панас, відмінно пробивши в кут після стіночки Слюсар-Баранець-Слюсар та передачі останнього.

У другому таймі "Оболонь", може, і поборолася б, але інтригу вбив м'яч, забитий Ківою. Ференчак прострілив у штрафний майданчик, Ібраїмі пробив у воротаря, а Ківа встиг на добиванні. Третій гол на 49 хвилині поставив крапку на сподіваннях "Оболоні" відігратися. До кінця матчу змін ні в рахунку, ні в грі не відбулося.

Чемпіонат України. Прем'єр-ліга

28-й тур

"Севатополь" - "Оболонь" 3:1 (2:1)

Голи: Ібраїмі, 10, 30. Ківа, 49 - Панас, 18.

"Севастополь": Веремко, Допілка, Болохан, Гвініанідзе, Шандрук, Левандовскі, Дуляй (Салхі, 73), Ференчак, Скоба, Жабокрицький (Ківа, 46), Ібраїмі (Шевчук, 90 +1).

"Оболонь": Березовський, Сапай, Пластун (Сибіряков, 51), Леонідов, Кутас, Слюсар (Лупашко, 46), Г. Баранець, Б. Баранець (Товстун, 74), Панас, Худзік, Мандзюк.

Зараз ви читаєте новину «Екс-футболіст "Шальке" допоміг "Севастополю" здолати "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути