понеділок, 19 квітня 2010 09:45

Екс-чемпіона світу з боксу підозрюють у вбивстві дружини

Екс-чемпіона світу з боксу підозрюють у вбивстві дружини

Екс-чемпіон світу з боксу в легкій вазі венесуелець Едвін Валеро заарештований за підозрою у вбивстві дружини, повідомляється на сайті NBC Sports. Тіло 20-річної Дженніфер В"єра було виявлено ввечері в неділю, 18 квітня, в кімнаті готелю в місті Валенсія на півночі Венесуели.

За словами начальника Федеральної поліції Венесуели Уілмера Флореса, сам Валеро незадовго до цього покинув готель. Перед тим, як поїхати, боксер ймовірно зізнався охороні готелю у вбивстві дружини.

За інформацією поліції, на тілі дружини Валеро були виявлені сліди трьох ножових поранень. Екс-чемпіон доставлений в місцеве відділення поліції до з"ясування обставин справи.

Валеро почав професійну кар"єру в 2003 році в США. До теперішнього часу він провів 26 боїв, всі з яких він виграв нокаутом. У квітні 2006 року він завоював титул чемпіона світу за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA) у ваговій категорії до 59 кілограмів. Перейшовши до наступної ваги, у квітні 2009 року він став чемпіоном у ваговій категорії до 61,2 кілограмів. У лютому 2010 року він успішно захистив свій титул, нокаутувавши в сьомому раунді претендента Антоніо Де Марко. Влітку 2010 Валеро мав намір почати виступ в наступній ваговій категорії до 63,5 кілограмів.

За останні кілька років поліція неодноразово затримувала боксера у зв"язку із звинуваченнями в домашньому насильстві. Останній раз його арештовували у вересні 2009 року за побиття матері і сестри під час сімейної сварки.

За матеріалами lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Екс-чемпіона світу з боксу підозрюють у вбивстві дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути