понеділок, 08 грудня 2008 17:15

Екс-агент легендарної Штеффі Граф подав на неї в суд

Колишній агент легенди світового тенісу американця Андре Агассі Пері Роджерс подав судовий позов проти дружини спортсмена, також знаменитої у минулому тенісистки німкені Штеффі Граф. Роджерс наполягає на невиконанні Граф умов контракту і вимагає стягнути з неї як компенсація штраф у розмірі $50,000.

У позові, зокрема, стверджується, що Пері, який з 2002 року також представляв інтереси і самій Штеффі, не отримав платіж за останній період часу роботи з 22-разовою переможницею турнірів "Великого шолома".

Як повідомляє sovsport з посиланням на АР, сама 39-річна Граф відмовилася від коментарів з цього приводу. А ось її чоловік, 38-річний Агассі заявив, що він "дуже засмучений і розчарований, тим що Пері почав судовий процес проти його дружини".

- Я все ж таки сподіваюся, що ми зуміємо вирішити дану проблему з мінімальними втратами. Не хотіли б ускладнення між нашими сім"ями і у відносинах між спільними друзями і знайомими, - сказав 8-разовий тріумфатор турнірів "Великого Шолома".


Зараз ви читаєте новину «Екс-агент легендарної Штеффі Граф подав на неї в суд». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути