середа, 23 липня 2008 17:14

Едуардо не зможе вилікувати поламану ногу в строк

Травма, яку отримав нападник "Арсеналу" Едуардо в матчі проти "Бірмінгема", не дозволить йому грати ще впродовж 3 місяців, і керівництво клубу вже знаходиться у пошуках тимчасової заміни своєму нападаючому.

Едуардо повинен був повернутися в стрій вже в наступному місяці після відновних процедур, під час яких до Бразилії додому до нападаючого літав фізіотерапевт клубу Гару Льюін, але, швидше за все, хорват не зможе почати повноцінні тренування до кінця вересня.

Така затримка з поверненням да Сілви суттєво обмежує варіанти, доступні Арсену Венгеру в нападі. Пояснюється це тим, що ніхто в клубі до кінця не впевнений в тому, чи залишиться Адебайор в клубі або піде, спокусившись на пропозиції від "Мілана" або "Барселони".

Прохання Адебайора збільшити його зарплату, яка складає всього лише 35000 фунтів на тиждень зрозуміла, але Венгер вже дав зрозуміти, що не може збільшувати вже й без того роздуту платіжну відомість.

Якщо Адебайор все ж таки вирішить піти, то Венгер залишиться тільки з Робіном ван Персі, Тео Уолкотом, Нікласом Бендтнером і Карлосом Велою в нападі. З цих гравців ні ван Персі, ні Уолкот не зможуть зіграти повноцінного центрфорварда, тоді як 19-річний мексиканський вінгер Вела ще не має достатнього досвіду гри в основному складі.

Соккер.Ру

Зараз ви читаєте новину «Едуардо не зможе вилікувати поламану ногу в строк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути