четвер, 07 квітня 2011 14:50

Едуардо і Срна розповіли Вукоєвичу, як пройти "Брагу"

Едуардо і Срна розповіли Вукоєвичу, як пройти "Брагу"

Вдруге цього сезону українська команда зіграє з португальською "Брагою". Раніше донецький "Шахтар" двічі обіграв "арсенальців" у груповому етапі Ліги чемпіонів.

"Я запитував у Даріо та Едуардо про "Брагу". Вони сказали, що це серйозна і досвідчена команда, яка вже довгий час грає одним складом. Основу команди складають футболісти з Португалії та Бразилії по 29-30 років. Секрети? Про це я вам не можу сказати", - каже перед початком відкритого тренування "Динамо" Огнен Вукоєвич.

Журналісти цікавляться у футболіста, чи знайомий він з алкогольним напоєм брагою.

"Ні. А що це таке? - отримавши пояснення, Огнен посміхається. - 8-9 відсотків міцності? Це мало, якщо виграємо, то відсвяткуємо перемогу брагою", - жартує Вукоєвич.

Про фінал Ліги Європи динамівець поки не думає.

"Фінал ще дуже далеко. Ми про нього не думаємо. Зараз всі наші думки спрямовані на матч з "Брагою".

Виконавши свій обов'язок перед журналістами футболісти поділились на дві команди і зіграли у щось схоже на регбі — м'яч перекидали один одному руками. Олександр Алієв, не заявлений на Лігу Європи, працював окремо. Компанію футболісту склав собака. Чотириногий мешканець бази відразу потрапив у центр уваги фотокамер, а журналісти перепитували один одного як звати нового товариша Алієва.

На відміну від свого підопічного Юрій Сьомін точно знає, що таке брага.

"Чи куштував я брагу? Звичайно. Дуже хмільним може бути цей напій. Те саме стосується і команди "Брага". Вона також дуже складна і важка", - каже Юрій Павлович на прес-конференції.

"Найважливіше для нас — це перемога. Зі складом на гру я вже визначився. Під питання одна-дві позиції. У день матчу гравці пройдуть медогляд, лікарі подивляться на стан гравців і тоді ми визначимося. Які саме позиції? Це наші секрети", - дипломатично уник прямої відповіді Сьомін.

Наставник "Динамо" додав, що після перемоги над "Манчестер Сіті", "Динамо" стало одним з фаворитів турніру.

"Щоб це підтвердити, нам потрібно обіграти "Брагу", - додав Юрій Павлович.

"Зніми цього фотографа", - просить один із журналістів свого фотокора.

"Барселона" - "Шахтер". Хочешь знать счет этого матча? Спроси меня" — увагу всіх журналістів привернула біла футболка з таким написом на грудях. "7:0" — "відповідала" всім зацікавленим спина фотографа.

У вівторок вечером "Барселона" не виправдала цей прогноз. Каталонці забили "Шахтареві" тільки п'ять м'ячів і пропустили один у свої ворота.

А вже сьогодні о 22:05 на стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського "Динамо" зіграє перший матч 1/4 фіналу Ліги Європи з "Брагою". Пряма трансляція на каналі ICTV.

Зараз ви читаєте новину «Едуардо і Срна розповіли Вукоєвичу, як пройти "Брагу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути