четвер, 29 серпня 2013 12:58

"Еден Арена" готується до битви "Баварії" і "Челсі" за Суперкубок УЄФА
20

Фото: ФОТО: Ірина КОЗЮПА

"Еден Арена" завершує останні приготування до матчу за Суперкубок УЄФА. 30 серпня у Празі мюнхенська "Баварія" та лондонський "Челсі" розіграють цей трофей. Як правило, Суперкубок відкриває сезон у Європі. За чашу змагаються діючі переможці Ліги чемпіонів та Ліги Європи.

Вперше з 1998-го року гра пройде не на стадіоні "Луї ІІ" у Монако. Тепер Суперкубок кожного року мінятиме локацію.

Сьогодні на "Еден Арені" пройдуть традиційні передматчеві медіа-заходи. Після обіду з журналістами поспілкуються наставники обидвох команд. Спочатку Жозе Моурінью, а потім Хосеп Гвардіола.Також "Баварія" та "Челсі" проведуть відкриті тренування.

Зранку біля стадіону велися останні приготування. Зокрема, працівники старанно заклеювали "зайву" рекламу на "Еден Арені". Її тут чимало, адже арена — це цілий комплекс, до складу якого входять готель, кілька закладів харчування, фан-шоп та інше.

Стадіон зовсім новенький. Його відкрили 2008-го року. "Еден Арена" вміщує 21 тисячу глядачів. Тут свої матчі проводить футбольний клуб "Славія" та національна збірна Чехії.

Рекламу Суперкубку у Празі можна побачити на громадському транспорті та плакатах на вулицях. Поки вболівальників не видно, але найближчі готелі біля стадіону всі зайняті.

"На 29-31 серпня у нас все давно заброньовано, - кажуть нам в одному з готелів за 10 хвилин ходи від стадіону. - Чекаємо гостей з Англії та Німеччини. Правда більше буде німців".

Відзначимо, що самі чехи більш схильно ставляться до "Челсі", адже за "синіх" виступає голкіпер збірної Чехії Петр Чех.

Зараз ви читаєте новину «"Еден Арена" готується до битви "Баварії" і "Челсі" за Суперкубок УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути