Ексклюзиви
субота, 27 вересня 2008 11:13

Джон Террі провів на яхті Абрамовича кращий тиждень у своєму житті

Джон Террі провів на яхті Абрамовича кращий тиждень у своєму житті
Капітан "Челсі" та збірної Англії Джон Террі розповів про свої відносини з власником клубу Романом Абрамовичем, новим тренером "Вест Хема" Джанфранко Дзолою і жартах, які він разом з партнерами по команді влаштовував у роздягальні "синіх".

"Як і будь-який вболівальник "Челсі", я радий, що Дзола очолив "Вест Хем". Щасливий, що ще грав з ним в одній команді. До цих пір пам"ятаю той день, коли я прийшов у "Челсі". Мені було 17 років і Джанфранко мені постійно допомагав. Він щодня спілкувався зі мною, пояснював, що і чому в мене не виходить, залишався на тренуванні та працював персонально для мене. Дуже рідко, що у гравця такого рівня є час і для вболівальників, і для гравців, і для хлопців з молодіжної команди - він навіть всіх юніорів по іменах знав! Фани "Челсі" шаленіли не тільки від його майстерності. Дзола - справжній джентльмен, і це подобалося їм значно більше.

Які у мене відносини з Абрамовичем? Він великий бос. Всі поважають його. Враховуючи мою любов до "Челсі", я поважаю його за ті зміни, який він вніс. Я пам"ятаю ті часи, коли у нас не було нічого, це був маленький скромний клуб. Роман прийшов - і не тільки підписав великих гравців. Він зробив дуже затишний сімейний клуб, який досягає результату. Він тямить у футболі, він хоче перемагати. У цих бажаннях ми схожі.

На його яхті я провів декілька днів, але це був не медовий місяць. Просто пару років тому він запросив мене з дружиною провести там відпустку. Яхта, що й казати, приголомшлива. У мене, звичайно, немає стільки грошей. І немає шансів, що вони коли-небудь з"являться. Це інше життя.. Але відпочинок вийшов вдалим. Разом з моєю дружиною та друзями ми цілий тиждень провели на Середземному морі. Можливо, це був кращий тиждень усього мого життя.

Смєртін розповідав, що я спалив труси помічника Моурінью? Так вони були непривабливими! Зрозумійте, ми бачимо один одного щодня, це нестерпно, якщо не дозволяти собі такі підколи. Після однієї з ігор ми побачили його труси та вирішили, що їх треба спалити. Точно не пригадаю, але, здається, це було в Москві - коли ми грали з ЦСКА в Лізі чемпіонів. Комусь це здасться дурним, але нам подобається. До того ж, це добре стимулює. Якщо дозволиш собі надіти на тренування щось безглузде, над тобою знущатимуться. Отже, збираючись на роботу, ти повинен виглядати на все сто. І взагалі, моя думка: команда, яка не жартує, не може грати добре", - цитує гравця журнал Proспорт.

"Sports.ru"

Зараз ви читаєте новину «Джон Террі провів на яхті Абрамовича кращий тиждень у своєму житті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути