середа, 07 березня 2007 18:53

Джон Макінрой пропонує скоротити тенісний рік

 

Найсильніший тенісист початку 80-х американець Джон Макінрой, 47 років, вважає, що тенісний рік повинен проходити протягом 9 місяців, інформує Євроспорт.

Зараз сезон розтягнений на 11 місяців - з січня по листопад включно. Для відпустки та відновлення кондицій залишається тільки грудень.

На думку Макінроя, тенісисти повинні починати календарний рік в березні, й саме в цьому місяці проводити Відкритий Чемпіонат Австралії.

- Турніри не повинні проводитися протягом 3 місяців. Починати варто в середині лютого, щоб гравці змогли нормально підготуватися до Australian Open, - впевнений Макінрой.

Крім того, Біг Мак запропонував продовжити паузу між "Ролан Гаррос" та Уімблдоном , яка на даний момент складає два тижні.

- Перехід з грунтового на трав"яне покриття дуже важкий сам по собі. Для адаптації потрібно набагато більше часу, ніж пропонує календар, - аргументує Макінрой.

Зараз ви читаєте новину «Джон Макінрой пропонує скоротити тенісний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути