Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 16:21

Джилардіно офіційно представили вболівальникам "Фіорентини"

Сьогодні колишній нападаючий "Мілана" Альберто Джилардіно офіційно був представлений вболівальникам "Фіорентини", які зібралися на "Артеміо Франкі".

Альберто став найдорожчою покупкою в історії сім"ї Делла Валле - за нього россо-нері отримали 14 мільйонів євро.

"Я дуже радий і просто щасливий", - заявив Джила. "Я знав, що пропозиція від "Фіорентини" стане вирішальною в моїй майбутній кар"єрі. Переговори пройшли швидко і гладко. Я прийшов в клуб, який не приховує своїх амбіцій. І мені дуже приємно приєднатися до команди, де я знайомий з багатьма з головних дійових осіб - від тренера до провідних гравців. "Мілан" я залишаю, аніскільки не тримаючи образи на клуб - з ними я виграв багато трофеїв, там у мене залишилося багато друзів. Можу завірити вас, що вибрав би "Фіалок", навіть, якщо вони б не завоювали місця в ЛЧ - просто я хочу знову виходити на поле і доводити свою цінність".

"Я повинен підтримувати хорошу форму впродовж всього сезону", - продовжує Альберто. "Те, як я виглядав останні півтора місяці в "Мілані", дало мені зрозуміти, що потрібно змінити обстановку. Але я не можу сказати, що це був повністю провальний рік - я додав в свою колекцію медаль Чемпіона Світу серед клубів".

"У мене прекрасні стосунки з Пранделлі, і я дуже радий, що доля звела нас в "Фіорентині". З гравців я дуже добре знайомий з Донаделем і, звичайно, з Муту. З Адріаном ми 2 року грали в "Пармі", він - великий гравець, і мені дуже приємно знову виступати з ним пліч-о-пліч", - розповів нападаючий.

Football.ua
Зараз ви читаєте новину «Джилардіно офіційно представили вболівальникам "Фіорентини"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути