субота, 28 червня 2008 16:46

Джермен Тейлор незабаром отримає можливість знову стати чемпіоном

Всесвітня боксерська рада (WBC) оголосила про початок переговорів між представниками британського боксера Карла Фроха і колишнього абсолютного чемпіона світу в середній вазі Джермена Тейлора щодо проведення поєдинку за вакантний титул цієї організації в другій середній вазі (нагадаємо, що його колишній володар Джо Кальзаге планує цієї осені завершити свою спортивну кар"єру поєдинком в напівважкій ваговій категорії проти Роя Джонса-молодшого).

Якщо промоутеру британця Міку Хеннесі і Лу Ді Беллі, який представляє американського боксера, не вдасться домовитися до 25 липня, буде проведено конкурс заявок, переможець якого отримає право на проведення цього поєдинку.

"Я радий, що у мене з"явилася можливість битися за титул, і сподіваюся, що Джермен Тейлор проявить справжній бійцівський дух і погодиться на бій, - заявив Фрох. - Я чув, що він говорив про бій проти Джефа Лейсі, який, на мій погляд, буде абсолютно нерівним. Я міг би нокаутувати Лейсі в другому раунді і для Тейлора це буде теж легким боєм. Сподіваюся, що Джермен не втіче від мене. Думаю, телевізійники теж не повинні дозволити йому зробити це. Ще я чув, ніби Лу Ді Белла питав "що за х.. цей Карл Фрох і кому він потрібний на американському ТБ". Він дізнається, що я за х.., коли його боєць впаде на настил рингу перед ним. І тоді я запитаю його, що він взагалі знає про бокс".

Аllboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Джермен Тейлор незабаром отримає можливість знову стати чемпіоном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути