Ексклюзиви
неділя, 27 січня 2013 14:18

"Дженоа" зі скандалом відібрав очки в "Ювентуса"

"Дженоа" зі скандалом відібрав очки в "Ювентуса"
Гранквіст опинився в епіцентрі суддівського скандалу. Фото: sport-xl.net

Туринський "Ювентус" зіграв внічию 1:1 з аутсайдером Серії А "Дженоа". У шести матчах цього року (з урахуванням кубка) туринці виграли всього двічі. На 52 хвилині Фабіо Квальярелла після красивої комбінації пробив в упор, однак авторство голи у нього можуть і відібрати, адже останнім м'яча торкнувся захисник "Гріффонів".

А на 68 хвилині дуже невпевнено зіграв захист господарів і Боррієлло головою в падінні замкнув простріл-удар Куцки, забивши своєму колишньому клубу. Після цього "Юве" упустив кілька класних моментів, але генуезці встояли і відвезли з "Ювентус Стейдіум" нічию.

Відзначимо, що матч не обійшовся без скандалу: на останніх хвилинах неаполітанський арбітр Гвідо не призначив пенальті у ворота гостей за гру рукою Андреаса Гранквіст.

"За подіями на полі стежать вже шість суддів, але між ними немає ніякої синхронності, - цитує Tuttosport генерального менеджера туринців Беппе Маротта. - Я вважаю, арбітри допустили велику помилку. Гвідо - неаполітанець... Можливо, через це він і діяв дивно? Не варто було призначати його на наш матч".

"Я міг би взяти пояснення судді, що нібито він не бачив моменту, коли Гранквіст грав рукою, але ж його помічник чітко вказав, що був пенальті! - Наводить Sky Sports Italia слова головного тренера "Юве" Антоніо Конте. - У правилах чітко прописано, що рука повинна бути притиснута до тіла. Вважаю, після такого арбітру просто потрібно здати свою ліцензію".

2012-13. Чемпіонат Італії. Ігровий день 2013-01-26. Результати всіх матчів

"Лаціо" - "К'єво" 0:1 (0:0)

Голи: Палоскі, 62 (0:1)

"Ювентус" - "Дженоа" 1:1 (0:0)

Голи: Квальярелла, 54 (1:0); Боррієлло, 68 (1:1)

Зараз ви читаєте новину «"Дженоа" зі скандалом відібрав очки в "Ювентуса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути