неділя, 02 березня 2008 10:56

Дємєнтьєва обіграла Кузнєцову в фіналі турніру WTA в Дубаї

Росіянка Єлєна Дємєнтьєва стала переможницею великого тенісного турніру другої категорії, який завершився в Дубаї. У чотирнадцятому за рахунком російському фіналі WTA Дємєнтьєва переграла Світлану Кузнєцову в трьох сетах з рахунком 4:6, 6:3, 6:2. Суперниці провели на корті більше трьох годин.

Поєдинок проходив в напруженій боротьбі, і ситуація на корті мінялася після кожного зіграного гейму. Зустріч почалася з того, що Кузнєцова повела з рахунком 2:0, проте після цього допустила декілька помилок під час розіграшів і втратила перевагу, дозволивши суперниці вийти вперед - 3:2.

Кузнєцова знов зуміла перехопити ініціативу і довела перший сет до перемоги. У другій партії ситуацію контролювала Дємєнтьєва. У третій партії вона вела з рахунком 3:0, але Кузнєцова скоротила розрив до мінімуму - 2:3. Вирішальним став шостий гейм, який Дємєнтьєва виграла на чужій подачі. Після цього вона взяла ще два гейми і виграла дев"ятий турнір в своїй кар"єрі.

За перемогу Дємєнтьєва отримала 250 тисяч доларів, і в наступному рейтингу АТР, який буде опублікований 3 березня, знов повернеться в десятку найсильніших.

Lenta Ru

Зараз ви читаєте новину «Дємєнтьєва обіграла Кузнєцову в фіналі турніру WTA в Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути