середа, 23 квітня 2008 18:57

Дворазовій олімпійській чемпіонці підсипали в напої наркотики

Уродженка Одеси, яка завоювала для Росії олімпійське "золото" 1994 і 1998 років в танцях на льоду, Паша Грищук потрапила в скандал, пов"язаний з наркотиками. Поки колишня фігуристка виступає в ньому в ролі жертви.

На діловій зустрічі в одному з готелів Грищук за обідом різко стало погано. Як потім виявила поліція, в склянці з напоєм колишньої спортсменки була виявлена напіврозчинена пігулка сильнодіючого препарату GHB - гамма-гідроксібітурат.

Пізніше така ж напіврозчинена пігулка цього ж препарату була виявлена в склянці з напоєм, який Грищук замовляла в свій готельний номер. Поліція поки не встановила, хто давав постраждалій "заряджені" напої, хто кидав в них пігулки і як вони взагалі потрапили в готель.  

Гамма-гідроксібітурат має сильну дію на організм. При передозуванні може спричинити летальний результат. В наш час застосовується зловмисниками для нейтралізації майбутньої жертви перед згвалтуванням, підлітками для "кайфу", а також іноді бодібілдерами.

Паша Грищук народилася в Одесі. Її справжнє ім"я - Оксана. В середині 90-х вона змінила ім"я, щоб уникнути схожості з іншою відомою фігуристкою - Оксаною Баюл.

Сегодня
Зараз ви читаєте новину «Дворазовій олімпійській чемпіонці підсипали в напої наркотики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути