пʼятниця, 27 листопада 2009 13:48

Двох футболістів збірної Грузії викрито у вживанні героїну

Двох футболістів збірної Грузії викрито у вживанні героїну

Двох футболістів збірної Грузії з футболу було затримано в Тбілісі за вживання наркотиків, повідомляє "Інтерфакс".

Як розповів начальник патрульної поліції міста Георгій Гегечкорі, спортсменів затримували "якийсь час назад". Гегечкорі не назвав ні імен футболістів, ні точну дату їхнього затримання.

Начальник патрульної поліції Тбілісі розповів про інцидент з гравцями збірної в п"ятницю, 27 листопада, на засіданні виконкому Федерації футболу Грузії (ФФГ). Гегечкорі зазначив, що матеріали про затримання футболістів передавалися старому керівництву федерації, але жодної реакції не було.

На початку жовтня в ФФУ відбулася зміна президента: замість Нодара Ахалкаци цей пост зайняв Звіад Січінава. Гегечкорі підкреслив, що всю наявну в нього інформацію з приводу вживання наркотиків гравцями збірної Грузії буде передано новому керівництву федерації.

Сайт російської газети "Взгляд" повідомляє з посиланням на свого кореспондента в Тбілісі, що два футболісти збірної Грузії попалися на вживанні героїну. Гравці не пройшли перевірку перед одним із матчів національної команди. "Взгляд" уточнює, що, за словами Гегечкорі, обидва футболісти оштрафовані.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Двох футболістів збірної Грузії викрито у вживанні героїну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути