неділя, 27 червня 2010 13:20

Два захисника "Таврії" не зіграють у матчі за Суперкубок

Два захисника "Таврії" не зіграють у матчі за Суперкубок
У матчі за Суперкубок України проти донецького "Шахтаря", який відбудеться 4 липня в Запоріжжі на "Славутич-Арені", "Таврії" доведеться обійтися без своїх основних захисників - Саші Джуричіча і Слободана Марковича.

Обидва футболісти були вилучені у фіналі Кубка України, в якому сімферопольці, нагадаємо, обіграли інший донецький клуб - "Металург" (3:2). Автоматична (одноматчева) дискваліфікація в даному випадку поширюється і на поєдинок за Суперкубок країни.

В обоймі Сергія Пучкова (на фото) перед грою з гірниками залишилися лише два номінальних оборонця - Антон Монахов та Андрій Донець (останній, втім, в минулому сезоні відіграв за "Таврію" лише 25 хвилин).

Скоріше за все, в Запоріжжі дискваліфікованих гравців замінить хтось з новачків команди. З ким із них будуть підписані контракти тренерський штаб кримчан визначиться після двох заключних спарингів міжсезоння: сьогоднішнього з грузинською "ВІТ-Джорджія" і завтрашнього із луцькою "Волинню".

За матеріалами СК "Таврія"

Зараз ви читаєте новину «Два захисника "Таврії" не зіграють у матчі за Суперкубок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути