Ексклюзиви
пʼятниця, 30 жовтня 2009 14:42

Два матчі Першої ліги України перенесено через грип

Два матчі Першої ліги України перенесено через грип
Два матчі чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги, які були заплановані на 31 жовтня, перенесені на більш пізній термін через епідемію грипу в командах ФК "Харків" та "Енергетик" (Бурштин).

Зокрема, як повідомляє прес-служба "Сталі", матч "Сталь" – "Енергетик", запланований на найближчу суботу, не відбудеться. Причина – діагноз "грип" у більшості гравців футбольного клубу "Енергетик". За згодою "Сталі" зустріч перенесена на невизначений термін.

Схожу інформацію опублікувала і прес-служба ФК "Харків". "Матч 17-го туру ФК "Харків" – "Арсенал" (Біла Церква), який повинен був відбутися в суботу, 31-го жовтня, перенесено на весняну частину чемпіонату.

У ФК "Харків" сталася форс-мажорна ситуація – 9 футболістів захворіли на грип, через що на гру проти "Арсеналу" не набиралося навіть 11 здорових гравців. У зв"язку з форс-мажором в ПФЛ було відправлено лист із проханням про перенесення. Центральна рада ПФЛ це прохання задовольнила. День проведення матчу буде визначено пізніше".

Швидше за все, обидва матчі будуть зіграні вже навесні наступного року.

ТСН
Зараз ви читаєте новину «Два матчі Першої ліги України перенесено через грип». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути