Ексклюзиви
понеділок, 07 червня 2010 08:59

"Дуже ображався на тих, хто не хотів грати за збірну своєї країни" - Папа Гуйє

"Дуже ображався на тих, хто не хотів грати за збірну своєї країни" - Папа Гуйє
Керівництво Федерації футболу країни планує зробити громадянином України одного з найкращих гравців чемпіонату - сенегальського легіонера "Металіста" Папа Гуйє. Наші футбольні чиновники напередодні чемпіонату Європи 2012 року за рахунок сенегальця хочуть підсилити найбільш проблемну зону вітчизняної збірної - лінію захисту.

Два роки тому ФФУ вже зробила громадянином нашої країни ще одного гравця "Металіста" серба Марко Девіча, який зараз непогано грає за збірну.

"Я хочу бачити Гуйє в складі збірної. Ми над цим працюємо. У принципі, він вже погодився, але потрібно ще підтвердження. Тим більше що він вже восьмий рік живе в Україні і чудово розуміє нас. Найголовніше - він хороший футболіст", - зізнався наставник збірної Мирон Маркевич.

"По суті, питання дуже просте: якщо його натуралізують і вирішаться всі документальні питання, думаю, Папа Гуйє цілком здатний підсилити нашу команду. Особисто я буду тільки радий, якщо так і станеться. Не хочу вимовляти побитих фраз, але конкуренція ще ніколи і нікому не заважала", - зізнався захисник збірної України Дмитро Чигринський.

Що стосується самого сенегальця, то він вже дав принципову згоду. Його бажання зрозуміле, Папа хоче зіграти за нашу збірну на майбутньому чемпіонаті Європи 2012 року.

"Ще коли жив у Сенегалі, то дуже ображався на тих, хто не хотів грати за збірну своєї країни, наприклад, на Патріса Евра. По правді кажучи, я б хотів виступати за збірну Сенегалу, але в ній на мене не розраховують.

А до України я звик, для мене велика честь, що місцева Федерація футболу зацікавлена у моїх послугах. Я із задоволенням одягну футболку збірної", - зізнався "Известиям в Украине" Папа Гуйє.

Папа Гуйє народився 7 червня 1984 року в Дакарі (Сенегал). Виступав у клубах АС "Дуан", Сенегал (2002/03-2004/05), "Волинь", Луцьк (2004/05-2005/06). З 2006 року захищає кольори "Металіста".

Досягнення: володар Кубка Сенегалу (2003, 2004 рр..), Срібний призер чемпіонату Сенегалу (2004 р.), бронзовий призер чемпіонату Сенегалу (2003 р.), бронзовий призер чемпіонату України (2007, 2008 і 2009 рр..).

Зараз ви читаєте новину «"Дуже ображався на тих, хто не хотів грати за збірну своєї країни" - Папа Гуйє». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути