пʼятниця, 30 жовтня 2020 10:58

Душив подушкою і бив головою об стіну: 7-му ракетку світу звинувачують у домашньому насильстві

Душив подушкою і бив головою об стіну: 7-му ракетку світу звинувачують у домашньому  насильстві
Саша Звєрєв входить в еліту світового тенісу. Фото: Reuters

7-ма ракетка світового рейтингу німець Олександр Звєрев потрапив у гучний скандал.

Колишня подруга тенісиста росіянка Ольга Шарипова, яка була у відносинах зі Звєрєвим у 2018-2019 роках, розповіла, як він її бив, стукав головою об стіну і навіть намагався душити подушкою.

"Я була жертвою домашнього насильства! Перший раз це сталося на початку відносин, була сварка і мене вдарили головою об стіну з такою силою, що я сіла на підлогу. Як це можливо? Чому я відразу не пішла? Чому пробачила? На ці питання, я правда не можу дати відповіді. Я любила. Щиро любила і хотіла бути з цією людиною, мені здавалося, що це всього лише помилка, яку ми разом виправимо і залишимо в минулому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На честь Надала назвуть вулицю в Іспанії

У серпні минулого року я побита вибігла з готелю босоніж. Я стояла на вулиці Нью-Йорка і не знала, куди мені йти і що робити. Мене намагалися задушити подушкою, вдарили головою об стіну, скручували руки, і в той момент я дійсно боялася за своє життя. Це була вже далеко не перша і не остання ситуація, коли у відносинах на мене підняли руку" - написала Шарипова в Instagram.


Олександр (Саша) Звєрєв - німецький тенісист, який має російське коріння; фіналіст Відкритого чемпіонату США 2020, переможець підсумкового турніру ATP (2018) в одиничному розряді; переможець 15 турнірів ATP (з них 13 в одиночному розряді).

Зараз ви читаєте новину «Душив подушкою і бив головою об стіну: 7-му ракетку світу звинувачують у домашньому насильстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути