понеділок, 14 травня 2012 14:53

"Думав, що за 5-6 раундів розберуся з ним" - Байсангуров

"Думав, що за 5-6 раундів розберуся з ним" - Байсангуров
Байсангуров: "Завжди виходжу в ринг заряджений, відразу хочеться викластись по максимуму". Фото: Анатолій БАБАК

Російський боксер, чемпіон світу за версією WBО у першій середній вазі Заурбек Байсангуров не готувався до всіх 12 раундів поєдинку з французом Мішелем Соро, що й призвело до нокдауну в другому раунді.

Про це розповів росіянин у коментарі після турніру в Броварах.

"Я не розраховував, що бій затягнеться на всі 12 раундів. Думав, що буде 5-6 раундів максимум. Тому поспішив, як це часто зі мною буває, й у цьому була моя помилка, – говорить боксер. – І тренер, і друзі кажуть мені не поспішати, а я виходжу в ринг заряджений, відразу хочеться викластись по максимуму. Але інколи мої такі стремління призводять до помилок, і цього разу це був нокдаун".

Байсангуров зауважив, що суперник нічим особливо його не здивував.

"Бій із темношкірими спортсменами завжди виходить таким в'язучим. Однак не можу сказати, що Соро був одним із найбільш небезпечних моїх супротивників. Більш небезпечними були мексиканець, бразилець. Просто не очікував від француза такого. Я думав, що це європеєць, за 5-6 раундів розберуся з ним. Завжди борюся з цієї такою думкою, можливо, навіть певною недооцінкою", – зазначив російський боксер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дивіться, дивіться, це ж Кличко!" - У Броварах пройшов боксерський турнір

"З іншого боку я радий, що поєдинок таким довгим вийшов. Думаю, що всі отримали задоволення від того. А нокдауни бувають. Буду на своїх помилках вчитися, щоб не допускати їх у майбутньому", – наголосив він.

За словами Байсангурова, йому дуже приємно було чути підтримку від своїх земляків.

"Багато хто спеціально приїхав на бій із Москви, Чечні, київських вболівальників у мене також багато. Дякую всім велике за те, що постійно мене підтримують. Хоча я й не українець, але живу в Києві, мені тут усе подобається й далі тут планую бути", – поділився Заур.

Нагадаємо, в боксерському турнірі компанії братів Кличків "K2 Promotions" 12 травня в Броварах Заур Байсангуров захистив свій титул чемпіона світу за версією WBО у першій середній вазі, здолавши по очках француза Мішеля Соро.

Зараз ви читаєте новину «"Думав, що за 5-6 раундів розберуся з ним" - Байсангуров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути