неділя, 20 березня 2011 13:17

Дуглас Коста відвідав матч "МЮ" - "Болтон"

 

"Манчестер Юнайтед" знову проявив інтерес до півзахисника донецького "Шахтаря" Дугласа Кости. Нагадаємо, що Алекс Фергюсон стежить за бразильцем останні чотири роки, манкуніанці свого часу вели переговори з "Греміо", де тоді виступав Коста.

Також інтерес до футболіста виявляли "Реал" і "Челсі".

Дуглас Коста був присутній на матчі 30-го туру чемпіонату Англії "МЮ" - "Болтон" в одній ложі з представниками манкуніанців.

У клубі не прокоментували цю інформацію, але, як повідомляє The Observer, Фергюсон знову зацікавлений в послугах футболіста.

У той же час, працівники офіційного сайту манкуніанців підтвердили факт присутності бразильця на "Олд Траффорд". "Дуглас Коста був сьогодні у директорській ложі. Не знаю, чи був він просто запрошений в якості гостя або ж його трансфер практично вирішений. Але його присутність непроста", - написав у Twitter Стів Бертрам.

"Можу підтвердити інформацію про Дугласа - він був там. Орлиний в тебе зір, Стіве!", - відповів Бертраму його колега Нік Коппак.

Коста перейшов з "Греміо" в "Шахтар" за 6 мільйонів євро в січні 2010 року. Повідомляється, що нинішня ціна за гравця збірної Бразилії може скласти як мінімум 20 мільйонів фунтів.

Зараз ви читаєте новину «Дуглас Коста відвідав матч "МЮ" - "Болтон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути