Ексклюзиви
неділя, 18 листопада 2012 17:55

Дубль Крістальдо приніс "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"

Дубль Крістальдо приніс "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"
Крістальдо забив два м'ячі у ворота "Іллічівця" ФОТО: sport.comments.ua

У Маріуполі завершилася зустріч місцевого "Іллічівця" і харківського "Металіста" в рамках 16-го туру прем'єр-ліги України. Харківський клуб відсвяткував перемогу, яку забезпечили два точні удари Хонатана Крістальдо, повідомляє "Чемпионат.com".

Команді Мирона Маркевича вдався швидкий гол - гості провели технічну атаку за участю Тайсона і Крістальдо, і останній вразив ворота господарів. Гра суперників після перерви запам'яталася великою кількістю боротьби на полі, і як наслідок, великим числом жовтих карток.

На 58-й хвилині Хонатан Крістальдо оформив дубль, ефектно замкнувши передачу Клейтона Шав'єра з правого флангу. У решту півгодини могли відзначитися обидві команди, але не досягли успіху в цьому.

У підсумку, "Металіст" здобув важливу перемогу з турнірної точки зору і продовжує боротьбу за срібні медалі української першості.

Чемпіонат України

Прем'єр-ліга.

16-й тур

Іллічівець - Металіст 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - 10 Крістальдо, 0:2 - 58 Крістальдо.

Іллічівець - Худжамов, Бутко (Ємельянов, 86), Іщенко, Яворський, Путівцев, Гречишкін, Ярошенко (Таргамадзе, 60), Віценець, Федотов, Окріашвілі, Фомін (О. Мандзюк, 83).

Металіст - Горяїнов, Папа, Фініньо, Березовчук, Клейтон, Шелаєв, Чако Торрес, Едмар, Марлос (Вілліан Гомес, 60), Крістальдо (Шарпар, 87), Тайсон (Себа Бланко, 68).

Попередження: Іщенко (31), Березовчук (40), Едмар (49), Чако Торрес (53), Шелаєв (54), Бутко (55), Віценець (59), Папа (68).

Зараз ви читаєте новину «Дубль Крістальдо приніс "Металісту" перемогу над "Іллічівцем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути