понеділок, 12 листопада 2012 14:24

Фанів "Металіста" можуть посадити на п'ять років за побиття стюардів

Фанів "Металіста" можуть посадити на п'ять років за побиття стюардів
Два фанати "Металіста" серйозно побили стюардів. Фото: ultras.org.ua

Міліція Харківської області завершила розслідування кримінальної справи за обвинуваченням Івана Салтанова і Артура Польового у побитті стюардів стадіону "Металіст" під час матчу харківської команди з донецьким "Шахтарем" 2 травня 2012 року.

Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на офіційний сайт "Металіста".

"У ході досудового слідства встановлено: 02.05.2012 під час матчу, в якому "Металіст" приймав донецький "Шахтар", приблизно о 20.05 Польовий А.О. в групі з Салтановим І.І., перебуваючи на території стадіону" Металіст "і в групі з невстановленими особами грубо порушуючи громадський порядок з мотивів явної неповаги до суспільства, безпричинно, діючи з особливою зухвалістю, умисно заподіяли тілесні ушкодження стюардам, які здійснювали охорону громадського порядку на стадіоні ", - йдеться повідомленні.

Салтановим і Польовому було пред'явлено звинувачення за ст. 296 ч.3 КК України, матеріали направлено до суду. Дії, передбачені частинами першою або другою статті, якщо вони були вчинені особою, раніше судимою за хуліганство, чи пов'язані з опором представникові влади або представникові громадськості, який здійснює охорону громадського порядку, чи іншим громадянам, які припиняли хуліганські дії, - караються позбавленням волі на термін від 2 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Фанів "Металіста" можуть посадити на п'ять років за побиття стюардів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути