вівторок, 21 липня 2009 18:08

Дружина ледь не заколола чоловіка через футбол

Дружина ледь не заколола чоловіка через футбол

Мешканець Малайзії отримав два удари ножем у груди від своєї дружини за пізнє повернення додому з футбольного матчу. Малазієць (його ім"я не називається) затримався після матчу між англійським клубом "Манчестер Юнайтед" і збірною клубів Малайзії, що відбувся 18 липня в місті Куала-Лумпур.

За словами представника місцевої поліції Абдула Джаліла Хассана, вболівальник обіцяв своїй дружині повернутися додому відразу після матчу. Проте після закінчення гри він був зі своїми друзями і не стримав обіцянки.

Дружина завдала своєму чоловікові два удари кухонним ножем в груди, а потім привезла його в лікарню. Лікар повідомив про хворого з ножовими пораненнями в поліцію, і незабаром жінку затримали. В даний час постраждалий одужує, а поліція ще не вирішила, чи буде його дружині пред"явлено звинувачення.

18 липня "Манчестер Юнайтед" переміг збірну клубів Малайзії з рахунком 3:2. 20 липня англійці знов зустрілися з цією командою і виграли з рахунком 2:0. В рамках азіатського турне "МЮ" проведе ще два матчі - в Південній Кореї і в Китаї.

За матеріалами Associated Press, Лента

Зараз ви читаєте новину «Дружина ледь не заколола чоловіка через футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути