пʼятниця, 30 березня 2007 18:24

Дрогба закликав народ Кот д"Івуару до миру

Нападник англійського "Челсі" Дідьє Дрогба, 29 років, який приїхав до свого рідного Кот д"Івуара і привіз трофей кращого африканського футболіста року, закликав народ країни до об"єднання, повідомляє www.sport.com.ua.

З 2002 року, після невдалого державного перевороту, який був направлений проти президента, північ країни контролюють повстанці, що називають себе "Нові сили", а а південь - уряд президента Лорано Гбагбо. Під час візиту Дрогба тепло приймав як генеральний секретар "Нових сил", так і прем"єр-міністр країни Гійом Соро.

Футболіст показав свій трофей простим людям на Карнавальній площі у Буаке. Саме у цьому місті, у червні нинішнього року збірна Кот д"Івуру зіграє відбірковий поєдинок Кубка Африки проти Мадагаскару.

"Цей "Золотий м"яч" належить всьому нашому народу. Це тільки початок. Третього червня у Буаке буде вся збірна і цей день стане перемогою нашого футболу і нашого народу. Сподіваюсь тоді настане мир, це ж так просто" - резюмував Дідьє Дрогба.





Зараз ви читаєте новину «Дрогба закликав народ Кот д"Івуару до миру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути