пʼятниця, 01 лютого 2008 10:56

Дощ не перешкодив підготовці Шарапової

Лідер російської тенісної збірної Марія Шарапова вважає, що відновилася після тріумфального для неї Відкритого чемпіонату Австралії і повністю готова до ігор чвертьфіналу Кубка Федерації проти команди Ізраїлю.

Шарапова, яка дебютує у складі національної збірної, на прес-конференції не стала скаржитися на непогоду, яка дозволила російським тенісисткам провести всього одне ігрове тренування, повідомляє РІА "Новини".

- Взагалі збиралася після Австралії відпочити пару днів, тому дощ не впливає на мою підготовку, - сказала Шарапова. - Я відновилася, відпочила три-чотири дні, потренувалася у четвер. Сподіваюся, і в п"ятницю потренуюсь. У нас дуже хороші шанси, дуже сильна команда. Сподіваюся, ми зможемо виграти.

У суботу Маша зіграє проти другого номера ізраїльської збірної Ціпори Обцилер, а в неділю зустрінеться з лідером команди суперниць Шахар Пеєр. Її Шарапова назвала "дуже сильним супротивником", грати з якою тим більше складно у присутності 6 тисяч ізраїльських уболівальників.

Зараз ви читаєте новину «Дощ не перешкодив підготовці Шарапової». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути