Ексклюзиви
середа, 20 червня 2012 02:42

Дорогу від "Донбас Арени" встелили запрошеннями до борделю

Сьогодні, після матчу невідомі розкидали по центру Донецька та впроспекті Миру що веде до стадіону "Донбас Арена" листівки з номерами телефонів та електронною адресою місцевого борделю.

На листівці зобразили 11 напівоголених жінок та написали  російською та англійською мовою "Найкраща збірна на Євро2012". Також на листівці, розмістили номер мобільного телефону та електронну адресу борделю. Кореспондент gazeta.ua зателефонував за номером телефону. Трубку взяла жінка, назвалась Аллою. Вона розповіла що це елітне ескорт агенство, яке пропонує свої послуги цілодобово

- У нас можна замовити дівчину на любий смак. Є чорненькі, біленькі, рижі, азіатки навіть чорношкірі. Ціна договірна при зустрічі. Думаю порядку двісті євро на ніч. У нас є свої квартири по всьому Донецьку тому ви можете підїхати до однієї з них — розповіла жінка.

Нагадаємо, сьогодні у Донецьку відбувся матч в рамках групового етапу Євро2012, між збірними Антгії та України. Українська збірна поступилась з рахунком 0-1. Гол на 48 хвилині забив нападник "левів" Увейн Руні.

Зараз ви читаєте новину «Дорогу від "Донбас Арени" встелили запрошеннями до борделю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути