вівторок, 19 червня 2012 18:18

На Хрещатику півтисячі людей присвятили свій танець збірній Україні
12

Фото: Фото: Олеся Дубовик

На Хрещатику у фан-зоні Євро-2012 кілька сотень юнаків та дівчат танцювали на честь сьогоднішнього матчу між Україною та Англією. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Шоу організувала співачка Руслана Лижичко. Останні кілька місяців по Україні проходили масштабні танцювальні заходи, приурочені до Євро-2012. У кожному місті участь брали близько 1,5 тисяч людей. До Києва виступити приїхали по 50 осіб від 11 міст.

На Хрещатику вони стали у дві колони і у танці рухалися на зустріч одна одній. Одну з них вела особисто співачка Руслана. Також у заході взяв участь духовий оркестр. Вони виконували різні композиції, зокрема, з репертуару Руслани. Більшість учасників мали жовто-блакитні прапори.

Водночас біля станції метро Льва Толстого пройшла група дівчат із барабанами. За ними йшли кілька десятків вболівальників.

Зазначимо, що сьогодні на Хрещатику має пройти парад українських уболівальників.

О 18.00 на сцені фан-зони розпочнеться концерт Руслани. А о 21.45 відбудеться матч Україна-Англія, який проходитиме на "Донбас Арені" у Донецьку.

Додамо, що 3 квітня українська співачка Руслана представила кліп на пісню-кричалку Давай грай, приурочений до Євро-2012. Саме синглом Давай грай в супроводі масштабного шоу Руслана відкривала стадіон Арена у Львові восени минулого року. У кліпі взяли участь більше 2000 осіб.

Зараз ви читаєте новину «На Хрещатику півтисячі людей присвятили свій танець збірній Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути