субота, 17 вересня 2011 10:29

Донецький "Металург" виграв третій матч поспіль

Донецький "Металург" виграв третій матч поспіль

Третя поспіль перемога донецького "Металурга" залишає у минулому не надто вдалий початок сезону.

Представники Донбасу продовжили приємну для себе традицію в іграх проти "Волині", яка вдома за 6 очних зустрічей набрала єдине очко. Більша активність лучан не стала запорукою успіху.

У першому таймі господарі лише символічно загрожували чужим воротам. "Металург" не так часто йшов уперед, однак співвідношення гостроти, створеної суперниками, робить можливим стверджувати про логічність голу у ворота Всеволода Романенка, який вперше зайняв останній рубіж "Волині".

Нехай навіть В'ячеслав Чечер і забивав головою після кутового, коли Андрій Гринченко не виконав своєї функції на ближній стійці воріт.

Значно націленіше заграла "Волинь" у другому таймі, і гості на певний час просто загубились на своїй половині поля. На їхнє щастя на повну потужність заграв Олександр Бандура, рятуючи після підступних ударів Гобера та Майкона.

Останній ще кілька разів не влучав у ціль з мінімальної відстані ? це був явно не день кращого на сьогодні бомбардира чемпіонату України. За таку нерозважливість "Металург" покарав лучан, забивши на контратаці.

Другий гол на рахунку Геворга Казаряна, котрого на зручну позицію вивів Микола Морозюк. Залишалось грати 10 хвилин, і вони стали святом відкритого футболу ? лише диво дозволило залишити цифри 0:2 на табло незмінними, повідомляє офіційний сайт Прем'єр-ліги.

10-й тур

Волинь - Металург Д - 0:2 (0:1, 0:1)

Голи: 0:1 - Чечер (40), 0:2 - Казарян (80).

ВОЛИНЬ: Романенко, Шиков, Сімінін, Грінченко, Леандро, Масло, Скоба (Пічкур, 46), Шарпар, Гобер (Герасим'юк, 63), Майкон, Шумахер (Бабир, 46).

МЕТАЛУРГ Д: Бандура, Воловик, Чечер, Прийма, Маріу Сержіу, Голайдо, Димитров (Фернандеш, 71), Лазіч, Траоре (Славов, 90), да Сілва Фільо (Морозюк, 79), Казарян.

Попередження: Казарян (25), Шарпар (33), Скоба (34), Гобер (42), да Сілва Фільо (54), Майкон (90).

Зараз ви читаєте новину «Донецький "Металург" виграв третій матч поспіль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути