Ексклюзиви
неділя, 13 січня 2013 11:17

"Донбас" розгромив італійців і наблизився до завоювання Континентального кубка
8

Фото: Фото: hcdonbass.com

Закинувши три шайби у ворота італійського "Больцано Фоксіз", підопічні Юліуса Шуплера здобули перемогу і очолили квартет команд Суперфіналу Континентального кубка.

Велика поразка від французів в стартовому матчі турніру в рази скоротила шанси на загальний успіх для італійців, які й без того не числилися фаворитами турніру.

У матчі проти "Донбасу" у номінальних господарів майданчика якщо і було присутнє бажання щось виправити, то можливостей для цього практично не було.

У першому періоді запам'ятався лише один момент, в якому воротарю донеччан Яну Лацо довело вступити в гру. Тим часом у воротах навпроти в поті чола трудився його колега Дуба. Страж воріт "Больцано" досить вдало захищав останній рубіж своєї команди в першій двадцятихвилинці, але зберегти свої ворота в недоторканності при такій кількості моментів було вкрай складно. У моменті, коли забивав Лукаш Кашпар ланка Варламова "розкатала" суперника до кидка у порожні ворота.

"Донбас" продовжував методично розхитувати щільну оборону італійців і досяг свого. Кочетков з передачі Кашпарова збільшив відрив в кінцівці другої двадцятихвилинки.

У свою чергу гравці Больцано провели дві-три небезпечні контратаки, найнебезпечнішою з яких був вихід один в один з Яном Лацо. Воротар донеччан, який зіграв на нуль напередодні, продовжував зберігати свої ворота в недоторканності.

В третій раз вразити ворота "Больцано" донеччанам вдалося вже в третьому періоді, при цьому не дозволивши суперникові відзначитися жодного разу.

Больцано Фоксіз (Італія) - Донбас (Донецьк, Україна) - 0:3 (0:1, 0:0, 0:2)

Шайби: 0:1. Кашпар (Кочетков, Варламов) - 16:31, 0:2. Кочетков (Кашпар) - 37:49, 0:3. Вілсон (недорого, Дадонов) - 56:21

Донбас: Лацо. Вілсон-Подхрадскі, Дадонов-Недорост-Кііскінен. Бартуліс-Пуйстола, Квітченко-Віртанен-Петтерссон. Перетягін-Коларж, Кочетков-Варламов-Кашпар. Терещенко. Матерухін-Доніка-Васильєв

Больцано: Дуба. Боргателло-Амброзі, Флінн-Шарп-Маккатчен. Еггер-Обердоффер, Гандер-Бернар-Інсам. Барнес-Фабріс, Дорігатті-Зіссер-Вандерер. Джілмоззі, Понтус

В іншому матчі дня Руанські Дракони з Франції програли білоруському "Металургу" зі Жлобино з рахунком 1:3. Таким чином, перед останнім днем "Донбас" лідирує з 6 очками, у французькій та білоруської команди по 3 очки і без очок "Больцано".

Відзначимо, що Континентальний кубок прийнято вважати другим за значимістю після Хокейної Ліги чемпіонів міжнародним клубним турніром у Європі.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" розгромив італійців і наблизився до завоювання Континентального кубка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути