неділя, 18 березня 2012 11:23

"Донбас" переміг "Сокіл" у другому матчі фінальної серії ПХЛ

"Донбас" переміг "Сокіл" у другому матчі фінальної серії ПХЛ

17 березня у Броварах відбувся другий матч фінальної серії плей-офф Професіональної хокейної ліги між київським "Соколом" і донецьким "Донбасом". Як і в першій зустрічі перемогу святкували гості.

Зустріч в Броварах почалася за сценарієм першої гри. Гості реалізували чисельну перевагу: шайба на рахунку захисника Олександра Побєдоносцева. Господарі майданчика пробити кіпера гостей у першому періоді не змогли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ПХЛ. "Донбас" обіграв "Сокіл" у першому матчі фінальної серії

У другій двадцятихвилинці "Донбас" зміцнив перевагу, закинувши ще три шайби у ворота Костянтина Симчука. Після того, як рахунок став 3:0 на користь гостей, наставник киян Олександр Годинюк провів зміну воротаря: у рамці воріт з'явився Ігор Карпенко, який пропустив шайбу після кидка білоруса Олексія Страхова. "Сокіл" ще до кінця другого періоду зумів забити у ворота гостей: вихід один в нуль реалізував Олександр Харитонов.

У третьому періоді "Сокіл", незважаючи на ряд непоганих можливостей для взяття воріт, всього лише один раз пробив голкіпера "Донбасу".

Сокіл - Донбас - 2:4 (0:2, 1:2, 1:0)

Шайби: 0:1 Побєдоносцев (Міхнов, 4:32, більш.), 0:2 Бондарєв (16:09, больш.), 0:3 Пастух (Міхнов, 24:32), 0:4 Страхов (Тезіков, Бабинець , 28:46), 1:4 Харитонов (Скороход, Кириченко, 32:42), 2:4 Харченко (Бахріддінов, 50:48).

Сокіл: Симчук (Карпенко з 24:32). Климентьєв - Лясковський, Рябенко - Скороход, Бахріддінов - Тимченко, Яковенко - Ніколішин - Касянчук, Черненко - Олецький - Харченко, Кириченко-Шахрайчук - Харитонов, Долгих - Смирнов - Матвійчук, Захаров.

Донбас: Селіверстов. Шагов - Алексюк, Побєдоносцев - Толкунов, Тезіков - Васильєв, Міхнов - Бойченко - Пастух, Аверкін - Анікеєв - Бондарєв, Бабинець - Ісхаков - Страхов, Голубничий - Кокшаров - Бобкін, Нікульніков.

Рахунок у серії 0:2

Нагадаємо, 16 березня "Донбас" переміг з рахунком 4:3. Таким чином, серія переїжджає в Донецьк за рахунку 2:0 на користь чинного чемпіона України. У вівторок, 20 березня, о 18:30 на арені "Дружба" відбудеться третя зустріч фінальної серії.

Зараз ви читаєте новину «"Донбас" переміг "Сокіл" у другому матчі фінальної серії ПХЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути