вівторок, 06 жовтня 2009 15:44

Донадоні звільнено з посади наставника "Наполі"

Донадоні звільнено з посади наставника "Наполі"

Колишнього головного тренера збірної Італії Роберто Донадоні звільнено з посади наставника клубу "Наполі".

Про відставку Донадоні повідомив президент "Наполі" Ауреліо Де Лаурентіс, який назвав звільнення Донадоні "необхідним рішенням". Новим тренером клубу призначено італійця Вальтера Маццарі, передає Reuters.

46-річний Донадоні очолював збірну Італії з червня 2006 року до липеня 2008. Під керівництвом Донадоні італійці вийшли в 1/4 фіналу чемпіонату Європи 2008 року, де по пенальті поступилися майбутнім переможцям Євро-2008 іспанцям. Після закінчення турніру Донадоні оголосив про свій відхід зі збірної.

У березні 2009 року він став головним тренером "Наполі". Чемпіонат Італії сезону-2008/09 команда закінчила на 12-му місці. Проте старт сезону-2009/10 вийшов для "Наполі" невдалим. У семи турах команда набрала лише сім очок і ділить 14-15-е місце з "Кальярі".

Що стосується Маццарі, то після закінчення сезону-2008/09 він пішов із "Сампдорії" за взаємною згодою з керівництвом клубу. Раніше 48-річний фахівець працював з "Реджиною", "Ліворно", "Пістоєзе" і "Ачіреале". Кар"єру наставника Маццарі розпочав у 1998 році саме в "Наполі", ставши помічником головного тренера Ренцо Улівьєрі.

Лента

Зараз ви читаєте новину «Донадоні звільнено з посади наставника "Наполі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути