Ексклюзиви
вівторок, 02 вересня 2008 09:01

Дон Кінг підписав легенду мексиканського боксу

Колишній чемпіон світу в трьох вагових категоріях і один з найкращих боксерів свого покоління Марко Антоніо Баррера минулого вівторка підписав п"ятирічний контракт з Доном Кінгом.

Про це повідомив телеканал ESPN з посиланням на неназвані "надійні джерела". Нагадаємо, що в липні Баррера припинив співпрацю з компанією Golden Boy Promotions, що продовжувалася близько п"яти років: екс-чемпіон відмовився від посади партнера в компанії в обмін на свій контракт. "Я дуже поважаю Оскара Де Ла Хойю і Golden Boy Promotions, але я вирішив, що моя боксерська кар"єра повинна піти іншим шляхом", - заявив Баррера.

Поки невідомо, коли і проти кого 34-річний екс-чемпіон проведе свій наступний поєдинок. Не виключено, що його суперником стане переможець бою між чемпіоном WBA в легкій вазі Юсуке Коборі і обов"язковим претендентом на цей титул Паулусом Мозесом. Обидва цих боксера мають контракти з Кінгом, а Баррера вже заявляв про своє бажання перейти в легку вагу і спробувати завоювати титул в четвертій ваговій категорії, що зробило б його найбільш титулованим мексиканським боксером (поки він ділить ці лаври з Хуліо Сезаром Чавесом і Еріком Моралесом, які, як і він, володіли титулами в трьох вагових категоріях).

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг підписав легенду мексиканського боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути