понеділок, 13 грудня 2010 11:54

Дон Кінг летів на похорон дружини з боєприпасами

Дон Кінг летів на похорон дружини з боєприпасами

Відомий боксерський промоутер Дон Кінг був затриманий в аеропорту Клівленда, штат Огайо, через боєприпаси у його ручній поклажі. Про це повідомляє Associated Press.

79-річного функціонера затримали ввечері в неділю, 12 грудня, під час проходження огляду перед вильотом. За інформацією Управління безпеки на транспорті, в сумці, яку Кінг збирався пронести в літак, знаходилися патрони, в тому числі, підвищеної потужності.

Боєприпаси у Кінга вилучили, після чого промоутеру дозволили продовжити подорож. За деякими даними, після інциденту він відправився до Флориди.

Тим часом журналістам поки не вдалося отримати коментарів від самого Кінга. Як передають місцеві ЗМІ, у Клівленд Дон Кінг прилетів на похорони дружини, яка 9 грудня померла від раку.

Дон Кінгіз 1970-х років вважається одним з найвпливовіших промоутерів у боксі. У різний час його протеже ставали Леннокс Льюїс, Майк Тайсон, Еванджер Холіфілд, Рой Джонс та інші відомі боксери.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Дон Кінг летів на похорон дружини з боєприпасами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути