пʼятниця, 13 вересня 2013 18:33

Долгополов програв Вердаско у Кубку Девіса
7

Фото: ФОТО: Reuters

У Мадриді завершився перший матч плей-офф Світової групи Кубка Девіса між збірними Іспанії та України. Лідер "синьо-жовтих", Олександр Долгополов, поступився другому номеру господарів, Фернандо Вердаско, у чотирьох партіях.

У світовому рейтингу суперники знаходяться недалеко один від одного: іспанець - 33-й, а українець - 40-й. Але за Фернандо грало своє покриття (улюблений піренейцями ґрунт) і підтримка вболівальників на трибунах. Проте брейк у п'ятому геймі матчу дозволив Олександру виграти перший сет - 6:3. Наш тенісист потішив різноманітністю ударів і кілька разів зірвав оплески за ефектні укорочені удари.

А далі гра у Долгополова втратила стабільність, він явно частіше помилявся від Вердаско і в результаті програв наступні три партії - 4:6, 4:6, 2:6.

Таким чином, рахунок у матчі став 1:0 на користь Іспанії. Сьогодні на корт іспанської столиці вийдуть Рафаель Надаль (№ 2 у світі) і Сергій Стаховський (92).

Зараз ви читаєте новину «Долгополов програв Вердаско у Кубку Девіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути