Ексклюзиви
неділя, 12 липня 2015 17:14

До збірної "ЛНР" входять екс-гравці "Інтера", фахівці з продажу та фігуранти "договорняків"

До збірної "ЛНР" входять екс-гравці "Інтера", фахівці з продажу та фігуранти "договорняків"
Фото: 112.ua

У березні нинішнього року збірна самопроголошеної ЛНР зіграла в Сухумі товариський матч проти команди Абхазії. Матч завершився мінімальною перемогою абхазів, 1:0.

Якщо придивитися до складу збірної "ЛНР", то найбільш авторитетним її членом можна назвати хіба що основного багаторічного голкіпера алчевської "Сталі" Андрія Комарицького.

Не менш обширна біографія і в дублера Комарицького - Святослава Марканича, який навіть намагався свого часу працевлаштуватися менеджером з продажу.

А ось захисник, 35-річний Олександр Малигін встиг пограти в різних клубах, у тому числі - московському "Торпедо". Звідки, правда, пішов зі скандалом.

Про більшість же гравців збірної "ЛНР" інформації вкрай мало.

Нагадаємо, віце-президент ФФУ Ігор Кочетов заявив, що жоден з футболістів, які виступали за збірну "ЛНР" не буде заявлений на матчі чемпіонату України.

Список гравців збірної "ЛНР", що зіграли в матчі з Абхазією

Воротарі:

Андрій Андрійович Комарицький - 02.02.1982 - Останній клуб - "Сталь" Алчевськ. Народився в Луганську. Виступав за команди "Енергія" (Щастя) та "Шахтар" (Луганськ). У "Сталі" з 2000 року. У сезоні 2004/05 вийшов з командою у Вищу лігу. Одружений, виховує доньку. Має неповну вищу освіту.

Святослав Миколайович Марканич - 27.03.1985 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ. Виступав за команди "Хімік" (Сєвєродонецьк), "Олком" (Мелітополь), ФКЛ "Інтер" (Луганськ). У резюме на одному з сайтів з пошуку роботи за 2013 шукав посаду спеціаліста з продажу. Захоплюється настільним тенісом. Мріє стати хорошим футболістом. Одружений. Вільний час проводить у колі сім'ї.

Захисники:

Олександр Володимирович Малигін - 27.11.1979 - Останній клуб - "Ротор" Волгоград. У 1996-1998 роках виступав у першій українській лізі за "Зорю". Грав також за українські "Іллічівець", "Закарпаття", російські "Ростсельмаш", "Терек", "Урал", ростовський СКА, московське "Торпедо", азербайджанський "Сімург". З "Торпедо" пішов після звинувачення в договірних матчах.

Олександр Сергійович Ханін - 25.07.1988 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ

Олександр Ігорович Ясковіч - 11.05.1990 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ. Виступав також за дніпродзержинську і алчевську "Сталі", свердловський "Шахтар" і "Миколаїв". У чемпіонаті "ЛНР" окрім "Зорі" грав за ровеньківський "Гірник". Із заявки краматорського "Авангарду" виключений після матчу збірних "ЛНР" та Абхазії.

Віталій Михайлович Брянцев - 24.06. 1994 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ.

Андрій Олександрович Колесніченко - 20.08.1985 - Останній клуб - "Гірник" ДП "Ровенькиантрацит" Ровеньки.

Антон Миколайович Івашкевич - 23.08.1995 - Останній клуб - СДЮШОР "Україна" Луганськ.

Півзахисники:

Андрій Анатолійович Мартинов - 07.12.1979 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ.

Віталій Віталійович Хорунжий - 06.07.1987 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ. Виступав також за команди "Олімпік" Кіровоград, "Мир" с. Горностаївка та російський "Сулін".

Роман Вікторович Мінєєв - 01.02.1987 - Останній клуб - "Гірник" ДП "Ровенькиантрацит" Ровеньки. "В нас планують відновити раніше популярну в регіоні першість Донбасу. Всі чекають, коли у нас повністю відновиться мир", - сказав гравець після матчу з Абхазією.

Олександр Миколайович Олійник - 11.07.1989 - Останній клуб - "Гірник" ДП "Ровенькиантрацит" Ровеньки.

Вадим Анатолійович Тарасов - 07.03.1981 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ. Виступав також за "Авангард-Індустрія" Ровеньки, "Енергія" Южноукраїнськ, "Попасна", слов'янський "Славхліб", литовський "Шауляй", казахстанський "Азбест", киргизький "Нефтчі".

Андрій Олександрович Галушкін - 23.09.1985 - Останній клуб - ФК "Попасна". Виступав також за алчевську "Сталь", свердловський "Шахтар", "Краснодонвугілля", мелітопольський "Олком", донецький "Олімпік". У складі останнього дебютував в 16 липня 2011 року в матчі проти "Динамо-2".

Олександр Олексійович Андрощук - 23.03.1996 - Останній клуб - ДЮФШ "Зоря" Луганськ.

Нападники:

Микита Григорович Кислий - 02.03.1991 - Останній клуб - СК "Зоря" Луганськ. На перегляд до "Зорі" потрапив у одинадцятому класі, після чого підписав з клубом контракт до 2012 року. Виступав також за свердловський "Шахтар" та "Макіїввугілля".

Артем Миколайович Бабенко - 15.04.1994 - ФК "Рубіжне". В анкеті однієї з соціальних мереж написано, що політичні погляди помірні, а світогляд - футбол.

Зараз ви читаєте новину «До збірної "ЛНР" входять екс-гравці "Інтера", фахівці з продажу та фігуранти "договорняків"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути