четвер, 30 вересня 2021 08:00

"До першого голу грали добре" - Луческу прокоментував розгром від "Баварії"

"До першого голу грали добре" - Луческу прокоментував розгром від "Баварії"
Мірча Луческу працює із "Динамо" другий сезон. Фото: ФК "Динамо" Київ

Наставник "Динамо" 76-річний Мірча Луческу прокоментував поразку своєї команди у матчі другого туру Ліги чемпіонів від "Баварії" - 0:5.

Луческу вважає, що його команда стримувала суперника до першого пропущеного м'яча.

"Результат відображає те, що відбувалося на полі. Я і до гри говорив, що "Баварія" – претендент номер один на перемогу в Лізі чемпіонів. Знав, що нам не можна атакувально грати з таким суперником, який вміло використовує вільні зони за спиною опонента завдяки індивідуальним діям і вертикальним передачам. Це було видно в другому таймі, коли ми пішли відіграватись. У трьох або навіть у чотирьох випадках з п'яти ми пропустили через свої ж помилки, коли відпускали м'яч при виході з оборони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Команди різного класу: чому "Баварія" розтрощила "Динамо"

До першого гола ми добре грали, стримували натиск суперника. Моментів практично не було. Але м'яч із пенальті одразу змінив ситуацію на полі. Мені потрібно подивитися цей момент. Хлопці в роздягальні говорили, що на Сергію Сидорчуку фолили. Його штовхнули. Потім ми легко пропустили, коли Олександр Андрієвський занадто далеко відпустив м'яча. Суперник запресингував і одним пасом вивів Левандовского на ворота.

Пробували виходити в атаку після пропущених м'ячів, у нас було кілька хороших моментів, але ми часто втрачали м'яч під час останнього пасу. Ми неправильно думали, тому не змогли забити. Виходячи вперед, залишали позаду вільні зони, якими суперник скористався в другому таймі. Гол Лероя Сане з гострого кута показав високий рівень цього гравця і не тільки його.

"Баварія" для нас – дуже сильний суперник. Але я не думаю, що в інших матчах вони будуть так ризикувати. Сьогодні мюнхенці залишали своїх захисників один на один із нашими нападниками. Але ми не змогли скористатися цими моментами", – цитує Луческу "Динамоманія".

У третьому та четвертому турах ЛЧ "Динамо" проведе спарені матчі проти "Барселони".

Кияни займають третє місце у турнірній таблиці випереджаючи каталонців на одне очко. Лідирує в групі "Баварії" із двома перемогами.

В іншому матчі групи "Бенфіка" перемогла "Барселону" - 3:0.

Зараз ви читаєте новину «"До першого голу грали добре" - Луческу прокоментував розгром від "Баварії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути