субота, 30 липня 2016 11:32

"Дніпро" виплатив частину боргів по зарплаті

"Дніпро" виплатив частину боргів по зарплаті

Керівництво "Дніпра" виплатило футболістам і тренерам частину боргів по заробітній платі, повідомляє fcdnipro.com.

Видання пише, що перші гроші на рахунок гравців і тренерського штабу команди надійшли сьогодні, і обіцяє більше подробиць найближчим часом.

У свою чергу, ua.tribuna.com підтверджує дану інформацію, уточнюючи, що "Дніпро" нібито виплатив заборгованість за сім місяців перед гравцями, які залишилися у клубі. При цьому мова йде не про цілу зарплату, а лише про авансову її частину (близько 30% від загальної суми). Решта боргів керівництво "Дніпра" також пообіцяло виплатити.

Нагадаємо, що "Дніпро" потрапив у важке фінансове становище, через що команду влітку залишили практично всі футболісти, які грали в основі у минулому сезоні. Також покинув "Дніпро" і колишній головний тренер команди Мирон Маркевич, який заявив, що у клубу залишилася заборгованість перед ним за 11 місяців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ротаню і Зозулі скоротили дискваліфікацію на 3 місяці

2 липня "Дніпро" отримав трансферний бан через відсутність зрушень з виплатою боргів перед колишніми і діючими гравцями та тренерами команди. Більш того, за чутками, з команди могли зняти очки перед стартом УПЛ, проте в підсумку до цього не дійшло.

Досі майбутнє клубу невідоме, адже борги "Дніпра" перевищили позначку в 20 мільйонів євро. Президент клубу Ігор Коломойський продовжує заявляти, що не збирається залишати своє дітище, хоча і підтверджує скорочення його фінансування.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпро" виплатив частину боргів по зарплаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути